Artikel - VKI

01. maj 2023

VoresKlinik.Info

Nyhedsbrev April 2023

 

Nyhedsbrev


 

Efter længere tids fravær kommer Nyhedsbrevet igen. I dette nyhedsbrev vil du kunne læse om:

 

 

Kære Læser

Foreningen har siden direktør Carl Lynges tragiske bortgang for godt et år siden brugt sine ressourcer på en digital omstilling. Vi har skiftet vores teknologiske platform ud til fordel for en mere generisk version, der nu står bedre rustet i den direkte kommunikation med vores medlemmer.

Vores hjemmeside er nu opgraderet og udstyret med en moderne nyhedssektion, hvor vi over den kommende tid forventer at kunne formidle spændende nyheder fra leverandører og tjenesteudbydere. Men tanken er også, at vi over tid vil kunne præsentere mere journalistisk indhold med spændende artikler i relation til klinikdrift.

Vi har indarbejdet vores egen supportfunktion, hvor du som medlem kan henvende dig om alt i relation til vores indkøbsløsninger og serviceydelser. Efter at have logget ind på hjemmesiden, klik på Support i topmenuen og derefter på knappen "? Support" nederst til venstre. Så er vi klar til at hjælpe.

Blandt flere spændende initiativer arbejder vi lige nu også på at udbrede viden om personaleadministrationssystemet HR Doc. Systemet tager udgangspunkt i PLA overenskomsterne og fuldt digitale ansættelseskontrakter, hvor selv mindre lægehuse kan spare mange administrative timer og ærgrelser. Du kan læse mere om systemet længere nede i nyhedsbrevet.

Endelig arbejder vi som en del at vores digitale omstilling på en konsolidering af vores website med et såkaldt single sign on til alle vores partnere, som kræver et digitalt login. Logger man således ind på vores website er man samtidig logget ind på alle leverandørernes website. Meget mere herom i de kommende nyhedsbreve. 

God læselyst.

Claus ChristensenDirektør

Direkte vej til Voreslinik.nfo

 

Har du endnu ikke besøgt vores nye webshop, som er udviklet særligt til dig som lægeklinik, så kig endelig indenfor, hvor du også finder aktuelle tilbud til din lægeklinik.

www.AbenaLægeshop.dk

 

Vidste du at HR Doc er

 • Et 100 procent digitalt HR administrationssystem med mulighed for at kombinere det med et full service Intranet. Systemet er implementeret i produktion landet over.
 • Webbaseret og udviklet af en praktiserende læge. VoresKlinik er medejere og andelshavere i foreningen har mulighed for at deltage i videreudviklingen (skriv gerne til Claus Christensen, hvis det kunne være interessant).
 • Baseret på PLA overenskomsterne med digitalt underskrevne ansættelseskontakter og automatisk løbende lønregulering. Systembaseret kontrol med ansættelseskontrakter og overholdelse af overenskomster.
 • Et digitalt planlægningsværktøj for hele klinikken, hvor der altid er styr på arbejdstider, ferie- og feriefridags regnskab og hele husets skema. SLUT med gule lapper og glemte mellemregninger.
 • En mulighed for digital underskrift af alle former for dokumenter.
 • En mulighed for tilkobling af et moderne Intranet til de lægehuse, som måtte ønske det:
  • Informations- og nyhedsdeling som ”Nyt fra ledelsen” og elektronisk opslagstavle.
  • Instruksbibliotek.
  • Dokumentbibliotek jf. GDPR.
  • Årshjulskalender.
  • Adgangsstyring til lægehusets dokumentbibliotek.
 • Et prisbilligt alternativ til PraksisPlatformen. Frem til 1. maj 2023 tilbyder vi gratis oprettelse og gratis abonnement pr. løbende måned +30 dage.
Kom uforpligtende i gang med skiftet til HR Doc ved at oprette jer her: Uforpligtende oprettelse (klik her). Supporten er klar til at hjælpe med at lægge klinikkens ansættelseskontrakter, ferie-/fridagssaldi og eventuelle dokumenter ind. Klinikken kan således prøve systemet af inden det sættes i produktion. Ring gerne til Claus Christensen for en nærmere drøftelse eller en demo på telefon 22674700 (hverdage kl. 09:00 – 15:00) 

 

Har du styr på kildesortering i din klinik?

Fra den 31. december 2022 er det et krav, at arbejdspladser skal sorterer husholdningslignende affald. Reglerne skal sikre, at vi sorterer vores affald i endnu højere grad – også når vi er på arbejde.

Det er den erhvervsdrivende dvs. klinikken som skal sørge for håndtering af erhvervsaffald. De kender det allerede fra fx farligt affald, og nu gælder det også for husholdningslignende affald.

Alle virksomheder er forpligtet til at implementere sortering og bortskaffelse af husholdningslignende affald i 10 affaldstyper.

Har du brug for sparring til at få dækket jeres behov på klinikken eller blot et tilbud, kan du kontakte jeres daglige kontakt Konny Christiansen på mail: koc@daarbak.dk eller mobil 28733800

Genvej til affaldssortering

 

Omilon Dragon Medical One Talegenkendelse

Skriv og naviger med din stemme

Du kan med talegenkendelse dokumentere hurtigt og effektivt i dit journalsystem.

Sæt markøren der, hvor du vil have teksten, og sig det du ønsker at skrive – det er hurtigt og enkelt.

Ny AI-teknologi betyder, at du med produktet Dragon er i gang med det samme, og at du allerede fra første sekund har en meget høj genkendelsesgrad. Det gør værktøjet yderst brugbart. Er du ordblind eller har dansk som andetsprog understøtter talegenkendelse dit skrivearbejde ved at tekste ord korrekt.

Slap af i kroppen mens Dragon gør arbejdet

Når du taler til din computer, kan du bevæge dig frit og afslappet og ikke bekymre dig om dansk retstavning. Navigation på din computer – hvor du åbner programmer, filer, går til nye sider etc. - bygger du op med funktionen ’Trin-for-trin-kommando’. Og den helt store tidsbesparer er systematisering af standardsvar og skrivelser med funktionen ’auto-tekster’. Den indbyggede funktion ’Leksikon’ er din personlige ordbog, hvor du kan tilføje nye ord, og du kan træne udtalen af ’drille’-ord, så ordene altid genkendes, dette er med til at øge den allerede høje initielle genkendelsesgrad som ligger på 95-97 procent.

Omilon sørger for undervisning, så du kommer godt i gang og bliver fortrolig med Dragon.

Talegenkendelse, TRYK her

 
Vi er klar til at hjælpe dig. Skriv en email hvis du:
 • Har problemer med at komme igang med at bruge vores medlemsaftaler
 • Har ændringer eller tilføjelser til informationer om jeres klinik
 • Har ideer til mulige løsninger vi ikke har endnu
 • ...
VoresKlinik.info Email
 

#HR Doc

#2023

#Abena

#DAARBAK

#Omilon

#nyhedsbrev

#april

Nyhedsbrev April 2023

VoresKlinik.info