Artikel - VKI

26. maj 2023

VoresKlinik

Nyhedsbrev Maj 2023

 


I dette nyhedsbrev vil du kunne læse om:

 

 


Kære andelshavere, kolleger og andre læsere. 

Sommeren står for døren, og der er nye og spændende tiltag på vej.

Andelsforeningen VoresKlinik startede i 2015 - og vi har i løbet af årene arbejdet hårdt på, at gøre det nemmere og billigere at være praktiserende læge. 

At vi nu har 850 klinikker som medejere og andelshavere, er jo et bevis på, at noget er lykkedes. Det er på grund af jeres medlemskab og engagement, at vi er ved at have den pondus og størrelse, så vi snart kan tage andelsforeningen til næste niveau. 

Vi er lige nu i seriøse forhandlinger om at udvide foreningen til noget endnu mere omfattende og visionært, som vi glæder os rigtig meget til konkret - snart - at kunne præsentere jer for. 

Indtil videre kan vi bare sige, at hvis du går med tanker om at sælge din praksis til en af de stråmands foretagender - der med kapitalfonde i ryggen - for tiden er ved at gøre indhug i vores branche, bør du lige holde hestene!!

Mere kan vi ikke sige lige nu, men andelstanken, hvor medlemmerne er medejere er mere relevant nu end nogensinde, og kan i fremtiden blive en kæmpemæssig styrke for vores branche og fag. Så vi arbejder fortsat på at andelsforeningen bliver endnu stærkere og endnu mere relevant for os alle sammen at være med i.

God sommer

Jannik FalhofBestyrelsesformand i voresklinik.infoPraktiserende læge i Grenaa

Direkte vej til VoresKlinik.info

 


Bistos pandelampe - en komfortabel pandelampe med perfekt lys

 

Bistos LED pandelamper giver et skarpt arbejdslys til undersøgelsesfeltet, da den rette placering let kan justeres for det bedst mulige udsyn.

Derudover garanterer det justerbare pandebånd en behagelig pasform af pandelampen, og det genopladelige batteri tillader en driftstid på op til hele 4 timer. Pandelampen findes i to modeller, hvor henholdsvis lysstyrken og lyskeglen kan justeres.

Som ekstra udstyr til LED pandelampen fås dobbelt lup og ekstra batteri.

SE PANDELAMPERNE HER

 
Abena

 

 

Et godt tilbud fra Omilon Talegenkendelse- gælder til den 1. juni 2023.

Vi er kommet rigtig godt i gang med samarbejdet, og der har været god opbakning fra mange medlemmer.

Omilon tilbyder derfor, at alle der tilslutter sig aftalen fra i dag og indtil den 1. juni får 50% rabat på etableringsydelsen.

Helt konkret skal tegningsformularen være underskrevet inden den 1. juni og Omilon Talegenkendelse skal være taget i brug inden 1. juli ergo en måned senere ðŸ˜Š

Læs mere her

 

Talegenkendelse, TRYK her

 

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt.

Kære Kunder

Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt.

HUSK at sende os jeres ferieændringer eller afmeldinger i god tid på info@jyskfirmafrugt.dk senest Fredag d. 09.06.2023. De ændringer, vi allerede har modtaget, er naturligvis blevet registreret.

Vi bestræber os på hurtig betjening af jeres ferieændringer, men på grund af travlhed i den periode, skal I regne med en svartid på 14 hverdage.

Vi ønsker alle vore kunder en dejlig og solrig sommerferie.

Hilsen

Kundeservice

Jysk Firmafrugt

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Vi er klar til at hjælpe dig. Skriv en email hvis du:
  • Har problemer med at komme igang med at bruge vores medlemsaftaler
  • Har ændringer eller tilføjelser til informationer om jeres klinik
  • Har ideer til mulige løsninger vi ikke har endnu
  • ...
VoresKlinik.info Email
 

#Abena

#Omilon

#jysk firmafrugt

#Formand

Nyhedsbrev Maj 2023

Forsiden