Find julegaverne til dine medarbejdere

Julegaver til medarbejdere 
Det er populært at give firmajulegaver online, hvor medarbejdere selv kan vælge deres julegave. På den måde er du sikker på, at mange medarbejdere kan finde en julegave, de gerne vil have. Som en af Danmarks førende julegaveleverandører ved vi, hvordan man sammensætter et eftertragtet udvalg af firmajulegaver, hvor der er noget for alle. Når alle jeres medarbejdere har valgt julegaver, bliver de leveret i flote bæredygtige papirsposer. Alle pakker leveres i december.

Udvalg af julegaver til ansatte 
De fleste vil gerne give deres ansatte nogle fine julegaver. Derfor har vi et bredt og varieret udvalg af firmajulegaver i høj kvalitet fra mange kendte mærker. Vi har firmajulegaver, som matcher mange forskellige ønsker, og derfor finder du både æstetiske, praktiske og trendy julegaver i vores udvalg. Derudover er mange af vores julegaveideer bæredygtige. Vi har fire priskategorier, og i vores julekatalog kan du se alle julegaveideerne inden for hver af de fire priskategorier. Udvalget inden for alle priskategorier er stort og varieret.

Firmajulegaver - vælg selv
Hos os vælger medarbejderne selv deres julegave i vores julegaveshop. Det kan være svært at vælge de rette firmajulegaver, men sammen med jer sammensætter vi et udvalg, som passer til lige netop jeres virksomhed og medarbejdere. 

Vores proces er meget simpel. I vælger selv priskategori, og de julegaver, der skal indgå i udvalget. Derefter får jeres medarbejdere adgang til de udvalgte julegaver i et gaveunivers, hvor de frit kan vælge en gave, som derefter vil blive sendt til jer.     

 

Firmasportstøj

Bliv godt klædt på når I cykler til arbejde, mødes i løbeklubben eller i virksomhedens fitnesscenter. Vi har et stort udvalg af cykeltøj, løbetøj og træningstøj. I kan selvfølgelig få logo, slogan eller navn på tøjet. Klik og se vores udvalg fra brands som Craft, Newline, Adidas og Nike.


Vælg den helt rigtige kundegave

En god kundegave kan være med til at styrke relationen til jeres kunder. Vi har et stort udvalg af gaver, der er perfekte til kundemødet, fejring af særlige lejligheder eller til at vise, hvor stor pris I sætter på samarbejdet.

 

Jubilæumsgaver

Jubilæer på arbejdspladsen eller hos kunder og samarbejdspartnere skal naturligvis fejres. Vi har et stort udvalg af gaver i høj kvalitet af dansk og internationalt design til jubilarerne.

 

Gå videre til aftalen for medlemmer her.