Jansson Officiel - VKI

Tyverialarm hos Jansson Alarm A/S

Jansson Alarm er en landsdækkende sikringsvirksomhed, der installerer og servicerer komplette sikringsløsninger primært rettet mod erhverv. Jansson Alarm er certificeret som installatør af sikringsløsninger, og er en del af Jansson Gruppen på 230 medarbejdere. Vores sikringsanlæg overvåges døgnet rundt, og måtte det uheldige ske, at jeres klinik får besøg af ubudne gæster, sender vi straks en vægter. For at vi som installatør kan garantere højeste driftsikkerhed og kvalitet, vedligeholdes og serviceres systemet af vores kompetente teknikere 24/7. Således undgår du bekymringer om tekniske forhold, og overlader i stedet dette til os. 

Tyverialarm til voresklinik.info

Jansson Alarm tilbyder, i samarbejde med voresklinik.info, en eksklusiv kampagne på tyverialarm til foreningens medlemsklinikker. Rammeaftalen indeholder installation og service af et moderne, fremtidssikret og forsikringsgodkendt sikringsanlæg, der beskytter klinikkerne mod ubudne gæster.

Læs her hvad aftalen indeholder, og hvilke muligheder Jansson Alarm tilbyder.

Eje eller Leje?

Som kunde hos Jansson Alarm bliver du ejer af dit sikringsanlæg. Det gør du af den simple årsag, at det er billigere på sigt. I stedet for løbende at betale lejeudgifter på dit anlæg, selvom tilbagebetalingstiden længe er overskredet, betaler du hos Jansson et engangsbeløb for anlægget. Herefter er du ejer, og betaler kun den serviceaftale der dækker overvågning, service og vedligehold. 

Voresklinik.info har indhentet tre tilbud fra forskellige leverandører for at indgå den bedst mulige aftale for medlemmer. Prissammenligningen til højre gælder for en 5 års periode, med de samlede udgifter nedenfor fordelt over hvert år.

Læs mere om tilbuddet til andelshavere her.