DK Support

 

 

 

Talegenkendelse sparer tid og styrker patientsikkerheden

Få mere tid til at opprioritere personlig kontakt med den enkelte patient. Mindre stress og styrkelse af patientsikkerheden.

Med talegenkendelse, omdannes det, du siger automatisk til data, der indføres i journalen. Det frigør værdifuld tid, som i stedet kan bruges sammen med patienten.

Omilon er topprofessionelle indenfor tale til tekst og med et skræddersyet introduktionsforløb gør de det enkelt og trygt at omlægge interne rutiner til talegenkendelse. I introduktionsfasen er der lagt stor vægt på fuld udnyttelse af teknologien, således at der opnås fuld value for money. Omilon har et team, som sørger for, at alle brugere får en rigtig god start og kommer godt i gang med talegenkendelse.

Som de udtaler hos Omilon: Vores over 10.000 tilfredse brugere bare i Danmark, er i sig selv en bekræftelse af, at vores løsning, og implementeringen af den, gør arbejdsdagen lettere.

Kontakt gerne for en introduktion til - og vejledning om tale til tekst og tale til processtyring, Du finder alle oplysninger om løsningen ved at klikke her.